Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Engelen, edelstenen en jij

En zie… Na 2½ uur zaten er gewoon andere mensen... Sprankelend, krachtiger en gelukkiger.

Wil jij dat ook een keer meemaken? Leren en voelen hoe jij prettiger in je vel kan komen te zitten? Met een paar simpele

oefeningen en met behulp van jouw eigen Bron, engelen en edelstenen lukt jou dat ook! Deze energieën zijn niet altijd

zichtbaar, maar enorm krachtig! Je bent van harte welkom om dit te komen ervaren.

Extra informatie:


Ons lichaam kan wonderen verrichten, maar alleen als het goed in balans is, kan het goed voor jou functioneren. Ons lichaam is namelijk een intelligent systeem. Verbonden met onze gedachtes, emoties, en de wereld om ons heen. Het lichaam is zo goed ontworpen dat het zichzelf kan genezen en herstellen. ( Denk aan een wondje wat je hebt opgelopen, of aan een arm die gebroken is geweest en "gewoon" weer aan elkaar groeit... Door goed in je lichaam te komen, gezond te eten, gezonde lucht bij zee of in de bossen in te ademen, gezond edelstenenwater te drinken, steunen we het proces van een goed leven in balans.


Als we voorbij het lichaam gaan en kijken naar onze innerlijke van geloof, gedachtes en emoties en deze veranderen of verbeteren, dan veranderd of verbeterd ons leven. 

Hoe dan zal je zeggen???

Begin te geloven in de capaciteiten van je lichaam. Wordt lief voor jezelf, geloof in jezelf dat je gedachtes en je emoties je daar brengen waar je aan denkt. Focus op vreugde, focus op geluk, focus op vrijheid. Doe en zeg dingen die goed voelen!

Maar ons hoofd hè... Die ervaart angst, pijn, afwijzing, wilt gelijk hebben, en nog veel meer...

Je hoofd houd je ver weg bij je hart vandaan.

Maar gelukkig hebben we "hulptroepen" om je weer goed te voelen!


Engelen en edelstenen bezitten bijzondere energieën...Niet altijd zichtbaar maar enorm krachtig! Het gebruiken van stenen is dan ook een eeuwenoude methode om krachten te versterken, angsten weg te nemen en heling te geven, want iedere steen is een vorm van gebundelde energie die op zijn eigen golflengte trilt. Dat wat uit balans is, kan met de juiste steen weer in evenwicht gebracht worden. Dat geldt voor je lichaam, je geest en woon- of werkomgeving. Ook in de engelenwereld heeft iedere engel een eigen taak om het lichaam en de geest weer in balans te brengen. Wij delen onze ervaringen, geven tips, en laten je vervolgens contact maken met de wereld van engelen en edelstenen. Je gaat inzichten en mooie boodschappen ontvangen. Je gaat je heel voelen en tot rust komen.

Het beloofd een moment te worden waarin je mag gaan opladen.

Een moment die je weer een glimlach op je gezicht geeft.


Toegang: €11,-

Datum: 28 maart

Plaats: Zaagtand, Sint Eloystraat 106, 1624 VW Hoorn

Je bent van harte welkom. Een plaatsje reserveren kan via het contactformulier.