Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Ervaringen

2-10-2020

Lieve jij die dit leest.

Het is niet zomaar dat jij even aan het lezen bent hoe de ervaringen zijn bij Karin en Max.

Ik ben onlangs naar een magische en helende avond geweest waar we met edelstenen en engelen mochten werken, dit met prachtige vibrerende vioolmuziek.

Voor mij een prachtige liefdevolle avond. Ook mocht ik nog een energetische reading ontvangen van Max en WOW deze was spot on! Ook kreeg ik advies mee in edelstenen die ik bij mij kon dragen en passend waren. Uiteraard heb ik deze meegenomen.

Zoveel dank aan deze lieve bijzondere mensen die ik al eerder mocht zien op het tijdloos festival, waarbij mijn hart en Ziel ging sprankelen.

De moeite waard om Karin en Max te ontmoeten!

Veel liefde, licht en liefs,

Annabella Lestuny - eigenaresse van Twohearts Praktijk in Diemen –


Een heerlijke avond gehad met liefdevolle begeleiding vol engelen, edelstenen en betoverende muziek. Ik voel me helemaal opgeladen.

Dank jullie wel lieverds.

Liefs en kus van Tineke.


Met veel liefde, toewijding en geborgenheid een Harthealing via de workshop ontvangen op 1 oktober. De passie van Karin, Max en Martine spatten er vanaf. En wat een prachtige samenwerking is dit!

Liefde, stenen en muziek komen samen. Na de avond resoneert alles nog door. Ik merk subtiele en wat grotere veranderingen in mijn welzijn. Wat een cadeautje.

Dikke knuffel.


Vrijdagavond 2-10-2020 een prachtige Harthealing mogen ontvangen.

Karin die je met haar zachte lieve stem energetisch meeneemt met behulp van de aartsengelen, Maxim die de helende edelstenen met liefde uitzoekt om de heling nog dieper te laten zijn en Martine op haar viool die je in je hart weet te raken.

Alle drie zo waardevol. Een avond met veel liefde en geborgenheid, muziek en prachtige edelstenen waar alle emoties mogen er zijn. Ikzelf heb deze avond ervaren als een mooie energetische reis waar heling mocht plaatsvinden en prachtige boodschappen doorkwamen.

Lieve Karin, Maxim en Martine dank jullie wel voor deze fijne avond.

Liefs Floor


Wat heb ik een prachtige avond gehad!

Heel veel dank lieve Karin, Maxim en Martine

Anoniem


10 oktober 2020,

Workshop met engelen-edelstenen en vioolmuziek.

Deze avonden zijn wonderbaarlijk om in je gevoel te komen en naar binnen te richten. Zo kan je loskomen van je blokkades in je leven.

Al denk je soms ik voel of zie weinig, het werkt gewoon energetisch verder in je lichaam. Het is heel belangrijk om dagelijks even in de ruststand te gaan. Mediteren doet wonderen. Zelf ben ik bij Karin en Max in therapie geweest, dus moest er echt zelf aan werken. Maar het was een bijzondere ervaring. Zo heb ik geleerd beter naar andere mensen te luisteren en niet steeds over mezelf te beginnen. Kijk mensen in de ogen, kijk je in hun ziel van het leven. Er is altijd een begin om jezelf iets cadeau te doen. Deze investering is voor mij zo goed geweest.

Kan nu zeggen, ik ben een blij en gelukkig mens en krijg er veel moois voor terug.

Een blije cliënt van Max en Karin

Lieve Karin en Max,


Het was een prachtige avond in jullie mooie nieuwe ruimte.

Marieke Oudhaarlem

18-01-2018

Ja, wonderen bestaan! Nadat ik de moed al had opgegeven vertelde mijn vriendin dat ik ECHT naar Karin moest! Gelukkig ben ik gegaan. Ik heb de sessie "in 8 stappen naar jezelf" gedaan. Lieve lieve Karin, ik ben normaal niet zo uitbundig maar ik straal gewoon. Ik heb weer zin het leven en je ziet me op de workshop.

Een hartelijke groet,

An Doorn te Alkmaar


15 maart 2017

Ik kom helemaal uit Den Bosch en ik dacht echt: “ waar begin ik aan om zo een stuk te rijden om hulp te zoeken! Tot op de laatste dag wilde ik de afspraak annuleren... Maar wat ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb! Karin en de engelen hebben me de inzichten gegeven om mijn leven weer op de rails te krijgen. De sessie “in 8 stappen naar jezelf” heb ik in twee sessies gevolgd met een indrukwekkend resultaat... Ik heb me nog nooit zo verbonden gevoeld met mijzelf. Daarbij voelde ik mij direct goed in mijn lichaam komen waardoor ik nu direct opmerk als ik mezelf kwijt ben. De oefeningen die ik heb meegekregen zijn eenvoudig toepasbaar in het dagelijkse leven. Lieve Karin, nogmaals dankjewel voor je tijd, je inzichten, je professionaliteit en mijn nieuwe kijk op het leven. Ik kom zeker nog een keer bij je terug.

Hartelijke groet,

Anneke


Hallo Karin, 11-02-2017

Hierbij willen wij je even uit de grond van onze harten bedanken voor wat je voor ons kind hebt gedaan.

Na 4 jaar hulp en geen stap vooruit hebben wij na 3 sessies ons kind weer terug. Een blij kind met vriendjes en vriendinnetjes en die na school niet direct de slaapkamer induikt maar nu vraagt of hij bij een vriendje mag spelen.

Ons dank is enorm groot en niet in woorden uit te leggen.

Anoniem (maar voor meer informatie zijn onze namen bij Karin op te vragen.)

Hallo Karin en Maxim

Vorig jaar heb ik bij jullie de engelen workshop gevolgd.

Wat dat heeft losgemaakt is bijna niet te geloven:)

Ik kreeg toen al via jullie duidelijke boodschappen door wat ik verder met m´n leven wilde gaan doen. En ik heb het allemaal gedaan! En mede dankzij de steen die Maxim voor mij had uitgezocht, kon ik ook nog eens meteen aan de slag.

Het gevolg daarvan is dat ik mijn echte zelf weer ben, vrolijk en stuiterend als nooit te voren. Ook durf ik een meisjesdroom waar te maken!

Ik ben zo dankbaar dat mijn vriendin mij op jullie workshop wees en ik ben zo blij wat het voor mij heeft mogen doen. Ik wilde het gewoon even graag met jullie delen.

Liefs van Anna

7 juni 2016


Lieve Karin en Maxim,

Ik wil jullie bij deze even bedanken voor de inzichten en de wonderlijke ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de workshop: Spiritualiteit ontwikkelen met de engelen.

Ik ben jullie heel dankbaar, en kom graag nog een keer terug voor een andere workshop.

Tot gauw en liefs van Anita.

28 maart 2016


Lieve Karin.

Ik wil je hierbij even laten weten dat ik de individuele sessie als heel fijn en liefdevol hebt ervaren.

Ik blijf nu beter bij mijzelf en voel duidelijk verschil als ik mezelf aan het weggeven ben. Super dankjewel en tot de volgende maand.

Hartelijke groet van Pera.

11 maart 201

Wij zijn aangesloten bij www.coahingland.nl


Ervaringen Coachingland

Algemeen 9.2

Coach 9.2

Inhoud 9.4

Effectiviteit 9.1

organisatie9.4

gemiddelde cijfer voor praktijk Englen Stralen 9.3


Roelant van Ewijk: Personal/Life coachingssessie

Je zou het aan deze beoordeling niet zeggen, maar bij familie, vrienden en kennissen sta ik bekend als zeer kritisch. Maar Karin d'r enthousiasme en kwetsbare opstelling werken voor mij heel goed. Altijd inspirerend en met huiswerk de deur uit, en ... Het werkt

Ervaring ingevuld 15 april 2004

Algemeen 9

Coach 9

Inhoud 9

Effectiviteit 9

Organisatie 9


Gisteren een zeer mooie en heftige workshop gehad:

Je leven helen met de engelen. Ik ben daadkrachtig met m'n eigen beeld aan de gang gegaan. Wat een prachtige en mooie inzichten heb ik mee gekregen!

Dankjewel Karin van Stralen

Mascha Narold

5 april 2014

Een geweldige avond ontvangen en goed verzorgd door Karin en Max. Genoeg thee, water, hapjes en meer lekkers.

Een warm welkom gevoel in de fijne kamer waar we de Levensvervulling met Engelen workshop kregen.

Met vieren cursisten deelde we deze avond. Met de nodige informatie ging ieder daar op zijn eigen manier mee aan de slag.

Persoonlijk kwam ik mooie beelden-emoties- blokkades- erkennen, intuïtie en luisteren naar je rechterkant, Engelen aanroepen en schrijven wat er binnenkomt.

Dat wat er ontstaat is zo mooi en werkt zo inzichtelijke en geeft ook zo duidelijk weer hoe het Universum werkt. Het voelt als thuiskomen. Het heeft mij heeeeeeeeeel veel gebracht en zie mijn blokkades duidelijker dan ooit.

Confronterend maar verhelderend en verrijkend.

Een ware aanrader deze workshop.

Echt voor iedereen, zakelijk of verzorgend, vuilnisman of huisvrouw.

Ga dit maar eens aan en stap daardoor uit je hoofd en ga naar je hart, werk met je gevoel. Schakel het universum in.

Opnieuw ben ik dankbaar dat ik de weg naar Karin en Max heb gevonden. 7-02-2014

Vaak kom je de mensen tegen op je pad, die je op dat moment nodig hebt en die jou kunnen helpen om je verder te ontwikkelen en positiever de wereld (om je heen) te leren voelen. En wat ben ik blij dat Karin en haar man, Maxim, dit voor mij op dit moment zijn! Ik heb zowel de persoonlijke coaching via de Engelen en kaarten, alsmede workshops mogen meemaken. Karin weet jou op liefde- en respectvolle wijze de boodschappen over te brengen. Je kunt niet anders, dan op je gemak zijn bij haar. Het voelt goed! Als je naar je hart luistert, klopt 't. Ik ben erg lang zoekende geweest en Karin heeft mij geholpen het te vinden. Ik ben haar (de Engelen en Maxim) hier ontzettend dankbaar voor!

Veel liefs en tot snel, Franka x


Via een vriendin gewezen op de site van

Engelen Stralen. Ik las het stukje over "Karin en Maxim" en het was net alsof ik naar mijn eigen levens verhaal zat te kijken. Het voelde even zo fantastisch toen ik bij hen op bezoek ging. Ik kwam daar "voor jezelf beginnen" nu 1 sessie gehad, maar de impact is goed voelbaar. Dit in hele positieve zin. Voor het eerst sinds mijn twee burnouts, heb ik nu eindelijk het gevoel mijn leven ECHT een zinvolle wending te geven. En gelukkig heb ik nog een aantal sessies te gaan. Een aanrader voor iedereen. Als je nieuwsgierig bent geworden, bestudeer nog even hun mooie website. Heel veel liefs alvast van Tonny uit Purmerend.


Ik ben inmiddels een paar keer bij Karin geweest en je voelt je helemaal happy en vol energie als je daar de deur weer uit gaat.Als je de eerste keer komt voel je je gelijk op je gemak en dat komt doordat je zo hartelijk ontvangen wordt.Als je daar bent en je hoort al die mooie dingen ben je blij. En dan ook nog 'tips' en/of oefeningen om met de soms minder mooie dingen in het leven om te gaan, top! Lieve goede mensen!

Tot gauw! Stephanie


Wat kun je nu zeggen over twee zeer vriendelijke en gezellige mensen waar je je altijd welkom bij voelt???Inmiddels 2x een workshop bij Karin gevolgd die heel verhelderend geweest zijn. Het heeft mijn ogen geopend en geleerd positiever in het leven te staan.

Naast het feit dat Karin en Maxim gewoon behoorlijk nuchtere mensen zijn, sta ik er tot nu toe telkens van versteld hoe makkelijk er contact wordt gelegd met de "andere kant" en krijg je op prettige maar bovenal

eerlijke wijze een spiegel voorgehouden....geen verwijten niks, alles wordt in liefde medegedeeld!

Je kunt er mee doen wat je wilt, het is je eigen leven maar de wijze waarop het gebracht wordt zet je er wel degelijk toe aan tot nadenken over jezelf en de interactie met je zichtbare en (voor velen) niet-zichtbare medemens.

De bezoeken aan deze twee lieve mensen (of aan een van hen) doet gewoonweg wat met je. Ik ga er altijd met een fijn gevoel van meer eigen inzicht en een brok positieve energie weg, met mijn rugtas weer voller met inzicht en energie dan voor het bezoek.

Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar eerlijke antwoorden, wijsheid en inzichten. Fijne mensen waar je echt wat aan hebt, ook als je niet op zoek bent naar antwoorden! ;-)

Groetjes Ferry


Kan niet anders zeggen dan dat het aanvoelde als een warm bad van liefde en aandacht.

Een een kadootje voor je ziel. Liefs Marije  

Energetisch reinigen


In de nazomer 2013 hebben Karin en Max mijn praktijk hoorn in balans in aanbouw volledig gereinigd, geschoond, geklaard of wie welke term ook bekend is. Ze hebben de ruimte, ruimte gegeven, lucht, liefde warmte en sfeer. Tijdens mijn opening heeft iedere bezoeker dit alles gevoeld en gezien. Wat een goede energie zat er in de lucht. Ik heb Karin en Max in mijn eigen lessen beter leren kennen (zoals er mensen dan op je pad komen) en mocht ik nog meer kwaliteiten ontdekken bij deze mensen. Ik heb ze gesproken over mijn eigen woning en wat ik er voelde en ervaarde. Nog geen week later stonden ze in mijn woonkamer. De openheid en manier van handelen waarmee ze aan het werk gingen, geweldig. En zoveel kennis, weten en voelen, daar heb ik veel bewondering voor. Zo kon ik heel makkelijk mee gaan om zelf heel open te zijn en zo ontstond er een prachtige wisselwerking met een prachtig resultaat voor ons huis. Ons huis voelt nu zo goed, zo fijn en licht, direct al. Ik heb mij volledig laten inlichten door Max over de werking van de juiste stenen en deze natuurlijk op advies aangeschaft. Karin en Max nemen de tijd voor jou als persoon, voor je huis, voor wat er ook gevraagd wordt. Informatie en kennis paraat. Ik ben deze twee mensen zeer dankbaar dat ze in mijn leven gekomen zijn, gewoon om wie ze zijn.

Dank jullie wel.


Zakelijk

In januari 2011 heeft Karin van Stralen voor het Coachcafé Noord Holland een interactieve workshop verzorgd met als thema Frequenties.

Vanaf het begin pakte zij de zaal met ongeveer 30 deelnemers, stuk voor stuk professionele coaches en trainers al dan niet sceptisch.

Haar praktische voorbeelden, haar gedrevenheid en de merkbare senioriteit op dit thema wist ze op een gelijkwaardige manier deze senioriteit het werk te laten doen. De praktische oefeningen en de demonstratie één op één kwamen optimaal tot het recht vanwege de vertrouwde sfeer die ze wist te creëren.

Enthousiast was dan ook de evaluatie. Een ieder ging wijzer en/of nieuwsgieriger naar huis, nadat er intensief werd nagesproken."


Ton Leeuwrik

Management(team)Coach, Trainer, Projectmanager

www.pedaso.nl


Humanics stimuleert mensenwerk

Bedrijfscommunicatie

Nog altijd denk ik met plezier terug aan de workshop die Karin van Stralen verzorgde. Kwetsbaar, congruent en nuchter wist zij menigeen in de groep te raken. Aanvankelijke reserves omvormen tot betrokken deelname. Een uitgebalanceerde, geslaagde workshop met daarin voor elk wat wils. Spiritualiteit heeft al geruime tijd mijn warme belangstelling. Tot mijn eigen verrassing leverde de avond ook mij nieuwe inzichten op, waar ik daadwerkelijk mee aan de slag ben gegaan. De workshop nodigde mij uit tot verdere verdieping, in de vorm van een persoonlijk consult bij Karin. Tot op de dag van vandaag besteed ik aandacht aan de door Karin verkregen inzichten.

Een aanrader dus!

Roelant van Ewijk BEDRIJFSCOMMUNICATIE

www.humanics.nl