Praktijk Engelen Stralen

Voor bewustwording, inzicht, energetische healing en engelencontact.

Op dit moment zitten wij in een prachtige transformatie. Wij willen daar voluit, vanuit ons hart, van genieten. Vandaar dat wij zijn gestopt met de workshops. De coaching en readings gaan gewoon door, en ook blijven wij met heel veel plezier en passie op de markten staan met onze edelstenenproducten voor advies en inzicht. Wij hopen binnenkort de website hierover aan te passen. 

Heel veel liefs van ons,

Max en Karin

Werking edelstenen

Edelstenen en halfedelstenen zijn opgebouwd uit dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd en van mineralen is bekend dat ze een bepaalde constante energiefrequentie uitzenden.

Die frequentie komt dus ook overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam. De werking van stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wil zijn, dus als we een steen met een bepaalde frequentie in ons energieveld brengen, dan zal hij zijn energie afgeven aan dat orgaan of stelsel dat op dezelfde frequentie trilt. Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren.


Extra informatie

De mensheid werkt al duizenden jaren met edelstenen en mineralen, omdat edelstenen een enorme aantrekkingskracht hebben door hun prachtige schoonheid, hun kleuren, hun uitstraling en verscheidenheid aan kristalvormen. Tegenwoordig worden gelukkig nog steeds kristallen en mineralen ingezet vanwege hun helende en geneeskrachtige werking. Zij werken door middel van hun vibraties, dit trillingsveld vermengt zich met jouw trillingsveld. Er vindt dus een uitwisseling plaats tussen kristal en mens.

Op de mens hun geest, lichaam en ziel. Iedere steensoort heeft zijn unieke kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving. Sommige mensen voelen de trilling van de edelstenen en mineralen, andere mensen gebruiken hun intuïtie of hun innerlijke oog voor de verbinding met het kristal.